Trappen

Trappen maken is een werk dat tegenwoordig steeds meer machinaal wordt uitgevoerd. Wij maken de trappen nog handmatig en in alle mogelijke modellen. De trappen kunnen, net als de meubels, voor u gerookt worden in plaats van gekleurd met een beits of lak. Het verschil is goed zichtbaar. U krijgt met het roken een veel diepere en warmere kleur. Wij komen de trap bij u inmeten en maken een tekening van de trap, aan de hand van uw wensen, alvorens deze door onze ervaren vakmensen in productie wordt genomen.

Als uw trap eenmaal klaar is, zal deze gedeeltelijk of geheel gedemonteerd worden. Ook het plaatsen van de trappen verzorgen wij desgewenst zelf. Bent u voornemens zelf een huis te gaan bouwen laat dan uw architect contact met ons opnemen om de mogelijkheden samen met hem door te nemen. Dan heeft ook u een trap die tot in de puntjes is afgewerkt  en waar toch ook een stuk van u zelf in zit.

Trappen moeten niet alleen mooi zijn, maar ook veilig in het gebruik. Daarom zullen wij bij het ontwerp van een trap, rekening houden met de strengste veiligheidsnormen welke er voor trappen gelden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij beschikken over de juiste informatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ons adres
Adres
Dorpstraat 79A
6093 EB Heythuysen

© 2014 - 2024 . All Rights Reserved.